Хүнсний ногоо дарах, тариалах аргууд

Main cover


АНГИЛАЛ
Цэцэг, ногоо, хувийн аж ахуй
ХУДАЛДААНД
2013
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
128
Нүүр
ISBN-13
9783232359443
ХЭМЖЭЭС
204 x 145 x 6 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Та лууван, манжин, байцаа, өргөст хэмх, улаан лооль, төмс, сонгино, сармис, чинжүү, дун ногоо, мөөг зэрэг бүх төрлийн ногоог давслах, даршлах, хадгалах, тариалах, даршлах, хадгалах, тариалах аргуудыг сурч, ногоо, жимс нөөшлөх, дарах, хатаах, цуужуулах, консервлох аргуудын тухай мэдэхийг хүсвэл энэхүү номыг уншаарай.

Үзүүлэлт

ISBN-139783232359443
Худалдаанд гарсан огноо2013-01-01
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо128 нүүр
Эрхлэн гаргасанАриранг Хангүг Ертөнц төв
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин155 гр
Хэмжээс204 x 145 x 6 мм

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй