Хүнсний ногоо дарах, тариалах аргууд
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Та лууван, манжин, байцаа, өргөст хэмх, улаан лооль, төмс, сонгино, сармис, чинжүү, дун ногоо, мөөг зэрэг бүх төрлийн ногоог давслах, даршлах, хадгалах, тариалах, даршлах, хадгалах, тариалах аргуудыг сурч, ногоо, жимс нөөшлөх, дарах, хатаах, цуужуулах, консервлох аргуудын тухай мэдэхийг хүсвэл энэхүү номыг уншаарай.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9783232359443
- Худалдаанд гарсан огноо : 2013-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 128 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Ариранг Хангүг Ертөнц төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 155 гр
- Хэмжээс : 204 x 145 x 6 мм
ISBN-13 | 9783232359443 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2013-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 128 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Ариранг Хангүг Ертөнц төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 155 гр |
Хэмжээс | 204 x 145 x 6 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй