Сайхан хоолны алтан нууцууд
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Та бүх төрлийн 1,2-р хоол, салат бэлтгэх, загас, өндөг, мөөгөөр хоол хийх жор, аргууд, төрөл бүрийн бялуу, нарийн боов, жигнэмэг, компот, варень бэлтгэх, жимсээр зууш хийх, турахад хэрэглэх хоолны дэглэм зэргийг мэдэхийг хүсвэл энэ номыг уншаарай.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9788646040673
- Худалдаанд гарсан огноо : 2014-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 128 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Ариранг Хангүг Ертөнц төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 155 гр
- Хэмжээс : 203 x 145 x 6 мм
ISBN-13 | 9788646040673 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2014-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 128 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Ариранг Хангүг Ертөнц төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 155 гр |
Хэмжээс | 203 x 145 x 6 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй