Хоол үйлдвэрлэлийн тусгайлсан аргууд

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2014
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
116
Нүүр
ISBN-13
9789400210196
ХЭМЖЭЭС
250 x 173 x 6 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Энэ ном нь Франц улсын Аялал жуулчлал, зочлох үйлчилгээний мэргэжлийн боловсролын сургалтын тогоочийн мэргэжлийн анхан шатны сургалтанд ашигладаг гарын авлага бөгөөд 'Аялал жуулчлалын ур чадварын төв'-өөс эрхлэн англи хэлнээс орчуулан уншигч та бүхэнд хүргэж байна. Гарын авлагыг ашигласнаар та хүнс цэвэрлэх, хэрчих аргууд болон хүйтэн, халуун бэлтгэлийн анхан шатны хийгээд ахисан түвшний аргууд, хоол хийх анхан шатны болон ахисан түвшний аргууд, мөн молекулийн түвшний зарим аргуудыг эзэмших болно.

Үзүүлэлт

ISBN-139789400210196
Худалдаанд гарсан огноо2014-01-01
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо116 нүүр
Эрхлэн гаргасанАялал жуулчлалын ур чадварын төв
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин190 гр
Хэмжээс250 x 173 x 6 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй