Хоол үйлдвэрлэлийн тусгайлсан аргууд
Хоол үйлдвэрлэлийн тусгайлсан аргууд
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Энэ ном нь Франц улсын Аялал жуулчлал, зочлох үйлчилгээний мэргэжлийн боловсролын сургалтын тогоочийн мэргэжлийн анхан шатны сургалтанд ашигладаг гарын авлага бөгөөд 'Аялал жуулчлалын ур чадварын төв'-өөс эрхлэн англи хэлнээс орчуулан уншигч та бүхэнд хүргэж байна. Гарын авлагыг ашигласнаар та хүнс цэвэрлэх, хэрчих аргууд болон хүйтэн, халуун бэлтгэлийн анхан шатны хийгээд ахисан түвшний аргууд, хоол хийх анхан шатны болон ахисан түвшний аргууд, мөн молекулийн түвшний зарим аргуудыг эзэмших болно.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789400210196
- Худалдаанд гарсан огноо : 2014-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 116 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Аялал жуулчлалын ур чадварын төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 190 гр
- Хэмжээс : 250 x 173 x 6 мм
ISBN-13 | 9789400210196 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2014-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 116 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Аялал жуулчлалын ур чадварын төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 190 гр |
Хэмжээс | 250 x 173 x 6 мм |
Зохиолчийн талаар
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй