Хүнсний бүтээгдэхүүний товч тайлбар

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2014
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
204
Нүүр
ISBN-13
9789400210202
ХЭМЖЭЭС
245 x 174 x 10 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Энэ ном нь Франц улсын Аялал жуулчлал зочлох үйлчилгээний мэргэжлийн боловсролын сургалтын тогоочийн мэргэжлийн анхан шатны сургалтанд ашигладаг гарын авлага бөгөөд 'Аялал жуулчлалын ур чадварын төв'-өөс санаачлан англи хэлнээс орчуулан эрхэм уншигч та бүхэнд хүргэж байна. Уг гарын авлагаас та төмс болон булцуут ургамал, хүнсний ногоо, жимс, самар, үр, үр тариа, талх, өндөг, сүү, бяслаг, амт үнэр оруулагч бодис, нарийн ногоо, цэцэг, мөөг, өөх тос болон ургамлын тос, ус, гоймон, цагаан будаа, мах, дотор мах, ангийн мах, хүйтэн мах, тахиа шувууны мах, загас, нялцгай биетэн, хавч, дун, хясаа болон шөл сүмс, амттаны тухай тэдгээрийн гарал үүсэл, боловсруулалт, хадгалалт, хэрэглэх аргын талаар их зүйлийг суралцах болно.

Үзүүлэлт

ISBN-139789400210202
Худалдаанд гарсан огноо2014-01-01
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо204 нүүр
Эрхлэн гаргасанАялал жуулчлалын ур чадварын төв
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин315 гр
Хэмжээс245 x 174 x 10 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй