Хоносон хоол
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Санал болгох
Танилцуулга
-Хүнсний асуудалд хэрэглэгчийн мэдлэг, үйлдвэрлэгчийн хариуцлага, төрийн бодлого харилцан уялдаатай. Төр нь бодлоготой байж, үйлдвэрлэгч нь хариуцлагатай байж, хэрэглэгч мэдлэгтэй байвал хүнс аюулгүй байна гэж ойлгоно. Төр нь хичнээн бодлоготой байгаад, үйлдвэрлэгч нь хичнээн хариуцлагатай байгаад иргэн мэдлэггүй бол аюултай хүнс л хэрэглэнэ. Хэрэглэгч дотоодынхоо юмыг чанаргүй, хортой гэж хүлээж аваад эргэлзээд байвал үйлдвэрлэл хөгжихгүй, импортын хүнсээ хэрэглэсээр байх болно. Тиймээс би иргэдийн мэдлэгт жаахан ч болтугай нэмэр болохоор ажилладаг юм. Төр, үйлдвэрлэгч, иргэн гурав гурвуулаа л хичээж байж, уялдаатай ажиллаж байж эрүүл, аюулгүй хүнс хэрэглэнэ.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789919007232
- Худалдаанд гарсан огноо : 2023-04-13
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 272 нүүр
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 295 гр
- Хэмжээс : 200 x 140 x 20 мм
ISBN-13 | 9789919007232 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2023-04-13 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 272 нүүр |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 295 гр |
Хэмжээс | 200 x 140 x 20 мм |
Зохиолчийн талаар
Хүнсний инженер, химич О. Гал-Очир
Fb Profile: Gal-Ochir Oyungerel
Fb Group: Шинэ зууны хүнс-Хүнсний Инженер
Fb Page: Хүнсний Инженер
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй