Мах махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн технологи

Мах махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн технологи
Ихэвчлэн хамт авдаг
Санал болгох
Танилцуулга
Мал, мах худалдан авхаас эхлээд мал төхөөрөх, мах сэврээх, хөлдөөх, хадгалах технологи, дотор дайвар эрхтэнг хэрхэн зөв цэвэрлэх ангилах хадгалах, мах шулах, ангилах, зэрэглэх, махан бүтээгдэхүүн боловсруулах буюу хагас болон бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи үүнд: бууз банш бөөрөнхий мах бургер котлет, бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи, бүх төрлийн хиам, консерв, хатаасан мах , нөөшилсөн бүтээгдэхүүн. Махны бүтэц физик химийн шинж чанар сэврээх хөргөх хөлдөөх хадгалах үеийн хорогдлын хэмжээ, малаас гарах үндсэн болон бусад түүхийн эдийн гарц, мах ангилгааны төрөл, нөөцийн мах хэрхэн бэлтгэх ангилах заавар, Махны үйлдвэр барихад шаардлагатай олон улсын болон Монгол улсын стандартын шаардлагууд үйлдвэрлэл барихад анхаарах технологийн шаардлагууд, махны үйлдвэрлэлийн технологийн урсгалууд зэргийг багтаасан. Махны үйлдвэрийн тоног төрөөрөмжүүд болон ажиллах арга барилыг харуулсан зурагнууд, тоног төхөөрөмжүүд голлох багаж хутгатай хэрхэн харьцах технологи цэвэрлэх заавар, Халал аргаар мал төхөөрөх технологи, үйлдвэрлэлийн болон эрүүл ахуйн зохистой дадал ISO стандартын шаардлагын дагуу үйлдвэрлэлд тавигдах зарчим зэргийг тусгасан. Ажилчдын хөдөдмөр хамгаалалын хувцас түүнийг хэрхэн зөв өмсөх хэрэглэх заавар , Хөргөх үйлдвэрлэлийн технологи аммиак алдагдах үеийн анхан шатны тусламжыг осолд өртсөн хүнд хэрхэн үзүүлэх арга аргачлал, махны үйлдвэрийн дэргэдэх лабораторийн тоног төхөөрөмжүүд зориулалтуудыг багтаасан.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789919015954
- Худалдаанд гарсан огноо : 2023-09-14
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 383 нүүр
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 925 гр
- Хэмжээс : 245 x 178 x 22 мм
ISBN-13 | 9789919015954 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2023-09-14 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 383 нүүр |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 925 гр |
Хэмжээс | 245 x 178 x 22 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй