Мах махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн технологи

Main cover


АНГИЛАЛ
Хөдөө аж ахуй
ХУДАЛДААНД
2023
Есдүгээр сар 14
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
383
Нүүр
ISBN-13
9789919015954
ХЭМЖЭЭС
245 x 178 x 22 мм

Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Мал, мах худалдан авхаас эхлээд мал төхөөрөх, мах сэврээх, хөлдөөх, хадгалах технологи, дотор дайвар эрхтэнг хэрхэн зөв цэвэрлэх ангилах хадгалах, мах шулах, ангилах, зэрэглэх, махан бүтээгдэхүүн боловсруулах буюу хагас болон бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи үүнд: бууз банш бөөрөнхий мах бургер котлет, бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи, бүх төрлийн хиам, консерв, хатаасан мах , нөөшилсөн бүтээгдэхүүн. Махны бүтэц физик химийн шинж чанар сэврээх хөргөх хөлдөөх хадгалах үеийн хорогдлын хэмжээ, малаас гарах үндсэн болон бусад түүхийн эдийн гарц, мах ангилгааны төрөл, нөөцийн мах хэрхэн бэлтгэх ангилах заавар, Махны үйлдвэр барихад шаардлагатай олон улсын болон Монгол улсын стандартын шаардлагууд үйлдвэрлэл барихад анхаарах технологийн шаардлагууд, махны үйлдвэрлэлийн технологийн урсгалууд зэргийг багтаасан. Махны үйлдвэрийн тоног төрөөрөмжүүд болон ажиллах арга барилыг харуулсан зурагнууд, тоног төхөөрөмжүүд голлох багаж хутгатай хэрхэн харьцах технологи цэвэрлэх заавар, Халал аргаар мал төхөөрөх технологи, үйлдвэрлэлийн болон эрүүл ахуйн зохистой дадал ISO стандартын шаардлагын дагуу үйлдвэрлэлд тавигдах зарчим зэргийг тусгасан. Ажилчдын хөдөдмөр хамгаалалын хувцас түүнийг хэрхэн зөв өмсөх хэрэглэх заавар , Хөргөх үйлдвэрлэлийн технологи аммиак алдагдах үеийн анхан шатны тусламжыг осолд өртсөн хүнд хэрхэн үзүүлэх арга аргачлал, махны үйлдвэрийн дэргэдэх лабораторийн тоног төхөөрөмжүүд зориулалтуудыг багтаасан.


Үзүүлэлт

ISBN-139789919015954
Худалдаанд гарсан огноо2023-09-14
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо383 нүүр
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин930 гр
Хэмжээс245 x 178 x 22 мм

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй