Япон тогооч Юкогийн монголчуудад зориулсан хүнсний ногоо, хоолны ном-2

Япон тогооч Юкогийн монголчуудад зориулсан хүнсний ногоо, хоолны ном-2
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Санал болгох
Танилцуулга
Энэ номд 21 төрлийн нарийн ногооны ач тус, аминдэмийн талаар тайлбарлаж, хэрхэн хамгийн сайныг нь шилж сонгон зөв хадгалж, хэрэглэх тухай бичжээ. Махаа шинжиж сонгож авдаг шигээ нарийн ногоог ч бас зөв сонгож өдөр тутамдаа идэж хэрэглэж сурцгаая.
Олон хүн эрүүл мэндэд муу эсвэл хортой гэж итгэснийхээ улмаас зарим хүнсийг огт хэрэглэхгүй эсвэл болгоомжлон иддэг. Зохиогч маань үүний талаар болон биеэс хорт бодисыг гадагшлуулах, хавдар үүсгэгчийг устгах, ходоодны шархлаанаас хэрхэн сэргийлэх талаар дагаж хэрэгжүүлэхэд хялбар эрүүл мэндийн зөвлөгөө нийтлэлийг бас номдоо оруулжээ.
Түүнчлэн суурин амьдралын хэв маягт зохицуулан монголчуудад тусгайлан зохиосон хялбархан хэр нь амттай, эрүүл хоолны жоруудыг туршиж үзэхийг зөвлөе. Хийх арга төдийгүй анхаарах зүйлийг нь хүртэл нэг бүрчлэн зурагжуулсан учраас танд амар санагдах нь дамжиггүй.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789919280413
- Худалдаанд гарсан огноо : 2023-05-29
- Формат : Хатуу хавтастай
- Нүүрний тоо : 160 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Монсудар хэвлэлийн газар
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 280 гр
- Хэмжээс : 220 x 170 x 14 мм
ISBN-13 | 9789919280413 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2023-05-29 |
Формат | Хатуу хавтастай |
Нүүрний тоо | 160 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Монсудар хэвлэлийн газар |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 280 гр |
Хэмжээс | 220 x 170 x 14 мм |
Зохиолчийн талаар
Япон улсын мэргэжлийн тогоочийн зэргийг 6 төрлөөр хамгаалсан. Сакэ мастер, Загас мастер зэрэгтэй. 18 жил цэцэрлэгийн тогоочоор ажиллахдаа хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл хооллолтын талаар судалсан. 2017-2020 хүртэл Монгол дахь Япон улсын элчин сайдын яаманд ахлах тогоочоор ажилласан. Нутаг буцсаны дараа Японы Цүжи хоолны сургуульд япон хоолны гүн ухааны чиглэлээр нэг жил суралцаж төгссөн. “Хоол бол ам, сэтгэл, биеийг баярлуулах аз жаргалын үндэс” гэж итгэдэг.
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй