Гал тогооны ном

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2022
Гуравдугаар сар 14
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
256
Нүүр
ISBN-13
978-9919-508-71-5
ХЭМЖЭЭС
260 x 220 x 30 мм

Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Шинжлэх ухааныг танин мэдэж, ахлах тогооч мэт хоол хийгээрэй.

Яагаад махыг шөнийн турш амталж дарах шаардлагагүйг, хатаасан халуун ногоог урьдчилан дэвтээвэл амт нь хэрхэн сайжирдагийг, бичил долгионы зууханд самар шарах нь яагаад хамгийн тохиромжтойг болон өндгөө хальсгүй чанахад давс яаж нөлөөлдгийг олж мэдээрэй.

Энэхүү номыг анагаах ухааны доктор, хоол зүйч Стюарт Фарримонд бичсэн болно. Тэрбээр хоол хийх арга зүйг телевиз, радиогийн хөтөлбөрөөр дамжуулан нийтэд түгээгч юм.


Үзүүлэлт

ISBN-13
978-9919-508-71-5
Худалдаанд гарсан огноо2022-03-14
ФорматХатуу хавтастай
Нүүрний тоо256 нүүр
Эрхлэн гаргасан
Бүтээлийн хэлМонгол
Хэмжээс260 x 220 x 30 мм

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой.

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй