Гал тогооны ном

Гал тогооны ном
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Шинжлэх ухааныг танин мэдэж, ахлах тогооч мэт хоол хийгээрэй.
Яагаад махыг шөнийн турш амталж дарах шаардлагагүйг, хатаасан халуун ногоог урьдчилан дэвтээвэл амт нь хэрхэн сайжирдагийг, бичил долгионы зууханд самар шарах нь яагаад хамгийн тохиромжтойг болон өндгөө хальсгүй чанахад давс яаж нөлөөлдгийг олж мэдээрэй.
Энэхүү номыг анагаах ухааны доктор, хоол зүйч Стюарт Фарримонд бичсэн болно. Тэрбээр хоол хийх арга зүйг телевиз, радиогийн хөтөлбөрөөр дамжуулан нийтэд түгээгч юм.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789919508715
- Худалдаанд гарсан огноо : 2022-03-14
- Формат : Хатуу хавтастай
- Нүүрний тоо : 256 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : МирНом хэвлэлийн газар
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Хэмжээс : 260 x 220 x 30 мм
ISBN-13 | 9789919508715 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2022-03-14 |
Формат | Хатуу хавтастай |
Нүүрний тоо | 256 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | МирНом хэвлэлийн газар |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Хэмжээс | 260 x 220 x 30 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй