Цагаан хоол-эрүүл мэнд

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2014
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
230
Нүүр
ISBN-13
9789992961643
ХЭМЖЭЭС
292 x 207 x 10 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Энэ номонд цагаан хоолны ач тус, хүнс, хоолны шим тэжээл, чиглэсэн болон зохицуулагч үйлчлэлийн талаарх орчин үеийн болон уламжлалт үзэл баримтлалын тухай зарим нэмэлт тайлбар хийж, цагаан хоолны үндсэн түүхий эд болох үр тариа, хүнсний ногоо, жимс, жимсгэнэ, самар, үр, сүү цагаан идээний шимт бодисын агууламж, тэдгээрийн эрүүл мэндэд үзүүлэх ач тусын талаар монголын болон гадаадын эрдэмтдийн судалгааг үндэслэн бичжээ. Номонд зууш, шөлтэй хоол, үндсэн хоол, ундаа, амттан зэргээс бүрдсэн нийт 70 гаруй төрлийн цагаан хоолны жор, технологи, мөн тэдгээр хоолны шимт бодисын агууламжийг тооцож оруулсан байна.

Үзүүлэлт

ISBN-139789992961643
Худалдаанд гарсан огноо2014-01-01
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо230 нүүр
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин615 гр
Хэмжээс292 x 207 x 10 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй