Шар айраг үйлдвэрлэх технологи

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2015
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
375
Нүүр
ISBN-13
9789996237317
ХЭМЖЭЭС
268 x 207 x 22 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Шар айраг хүн төрөлхтний хамгийн гайхамшигтай бүтээлүүдийн нэг юм. Түүнийг дэлхий даяар үйлдвэрлэн, хүсэл тэмүүлэлтэйгээр хэрэглэж байна. Шар айраг хүмүүсийн хооронд найрсаг харьцааг бий болгож, амьдралын баяр баясгалан нэмдэг бөгөөд бүхнээс илүү нь онцгой сайхан амттай байдагт оршино. Түүнийг зохистой хэрэглэх нь хүний эрүүл мэнд, бие махбодь болон оюун санаанд эерэгээр нөлөөлдгийг хамгийн ноцтой шүүмжлэгчид ч үгүйсгэж чаддаггүй билээ. Согтууруулах ундаанууд дотроо шар айраг нь алкоголийн агууламж, найрлага дахь бодисууд болон цэвэр байдлаараа хүний биед хамгийн аюул багатайд тооцогддог. Энэхүү ном нь шар айргийн технологийн чиглэлээр их, дээд болон тусгай дунд сургуульд суралцагсдад зориулсан мэргэжлийн сурах бичгийн хэлбэрээр бичигдсэн бөгөөд мөн энэ салбарт ажиллагсад, багш судлаачид, цаашлаад сонирхогч хэн бүхэн ашиглах боломжтой юм. Ном нийт 25 бүлэгтэй ба шар айргийн түүхий эдээс эхлээд түгээлт хүртэлх үйлдвэрлэлийн бүхий л үе шатуудыг багтаасан болно. Мөн үйлдвэрлэлд хэрэглэгддэг туслах материалууд, тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслүүдийн талаарх дэлгэрэнгүй мэдээлэл болон шар айргийн үйлдвэрлэлийн технологийн анхны сонгодог загвараас авахуулаад орчин үеийн дэвшилтэт шийдлүүдийн бүхий л хувилбаруудыг энд багтаахыг хичээсэн байна. Мөн бүлэг сэдэв бүрт харгалзах үйлдвэрлэлийн технологи, үйл явцыг харуулсан зураг, график, схем, хүснэгтүүдийг дэлгэрэнгүй тайлбартайгаар оруулжээ.

Үзүүлэлт

ISBN-139789996237317
Худалдаанд гарсан огноо2015-01-01
ФорматХатуу хавтастай
Нүүрний тоо375 нүүр
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин1050 гр
Хэмжээс268 x 207 x 22 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй