Мах: Хоолны ном

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2015
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
320
Нүүр
ISBN-13
9789997312532
ХЭМЖЭЭС
276 x 229 x 33 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Энэхүү номоос та үхэр, хонь, гахай, тахиа, шувууны махаар хийдэг, “Фейжода”( англ. Feijoada) бразиль жигнэсэн мах, “Франго Пири Пири” (англ. Frango Piri Piri) португаль чихэрлэг тахиа зэрэг 300 гаруй, орон орны гайхалтай жоруудтай танилцах болно. Махыг зөв бэлтгэх шат дараалал бүхий 50 төрлийн технологи, махыг гэртээ зөв мөчлөх арга, жорын номуудад тэр бүр байдаггүй мах амтлах нууцхан “заль мэхүүдийг” та энэхүү номоос олж мэдээрэй. Энэ ном маханд дурлагсдын БИБЛИ байх болно.

Үзүүлэлт

ISBN-139789997312532
Худалдаанд гарсан огноо2015-01-01
ФорматХатуу хавтастай
Нүүрний тоо320 нүүр
Эрхлэн гаргасанМонсудар хэвлэлийн газар
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин1750 гр
Хэмжээс276 x 229 x 33 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй