Шар буурцаг боловсруулах технологи
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Энэ номонд шар буурцгийн тариалалт, нөөц, биохимийн найрлага, технологийн шинж чанар болон шар буурцаг боловсруулан хийсэн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн талаар судлаач эрдэмтдийн бүтээлээс түүвэрлэн оруулсан байна. Мөн ШУТ-ийн төслийн хүрээнд гүйцэтгэсэн ажлын үр дүн буюу Монгол орны газрын хөрсөнд нутагшуулан тариалсан Ней доу 4 сортын шар буурцгийн шаар буюу шахдасыг ашиглан биологийн идэвхит хүнсний нэмэлт бэлдмэл гарган авах технологийн судалгааны үр дүнг оруулж шар буурцгийн талаархи мэдээллийн санг багтаасан болно. Номыг хүнс, хөдөө аж ахуй, анагаах ухааны чиглэлээр суралцагсад, багш, мэргэжилтнүүд, судлаач нарт зориулж байна.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789997330284
- Худалдаанд гарсан огноо : 2015-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 88 нүүр
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 105 гр
- Хэмжээс : 205 x 143 x 5 мм
ISBN-13 | 9789997330284 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2015-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 88 нүүр |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 105 гр |
Хэмжээс | 205 x 143 x 5 мм |
Зохиолчийн талаар
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй