Шар буурцаг боловсруулах технологи

Main cover


АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2015
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
88
Нүүр
ISBN-13
9789997330284
ХЭМЖЭЭС
205 x 143 x 5 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Энэ номонд шар буурцгийн тариалалт, нөөц, биохимийн найрлага, технологийн шинж чанар болон шар буурцаг боловсруулан хийсэн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн талаар судлаач эрдэмтдийн бүтээлээс түүвэрлэн оруулсан байна. Мөн ШУТ-ийн төслийн хүрээнд гүйцэтгэсэн ажлын үр дүн буюу Монгол орны газрын хөрсөнд нутагшуулан тариалсан Ней доу 4 сортын шар буурцгийн шаар буюу шахдасыг ашиглан биологийн идэвхит хүнсний нэмэлт бэлдмэл гарган авах технологийн судалгааны үр дүнг оруулж шар буурцгийн талаархи мэдээллийн санг багтаасан болно. Номыг хүнс, хөдөө аж ахуй, анагаах ухааны чиглэлээр суралцагсад, багш, мэргэжилтнүүд, судлаач нарт зориулж байна.

Үзүүлэлт

ISBN-139789997330284
Худалдаанд гарсан огноо2015-01-01
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо88 нүүр
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин105 гр
Хэмжээс205 x 143 x 5 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй