АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2014
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
397
Нүүр
ISBN-13
9789997363022
ХЭМЖЭЭС
253 x 178 x 20 мм

Цуврал дахь бусад номууд


Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

'Зөв зохистой хооллож эрүүл амьдрах нь' номын энэ удаагийн ботид хүн бүрийн мэдвэл зохих хүний бие махбод, эрхтэн тогтолцоо, хоол боловсролт, хүнс, хоол, тэжээллэг бодисууд, хүнс хоолны өөрчлөлттэй холбоотой эмгэгүүд, халдварт бус өвчнүүд, зүрхний титэм судасны өвчин, чихрийн шижин, таргалалт, хорт хавдар зэрэг орчин үед хүн амын нас баралтын гол шалтгаан болж буй өвчнүүд тэдгээрээс сэргийлэх, хоол боловсруулах замын өвчнүүд, хүнс хоолоор дамжих өвчин, хүнс хоолтой холбоотой үүсдэг харшил бусад өвчнүүд тэдгээрээс сэргийлэх, хоол засал, мацаг, 50-с дээш настнууд эрүүл мэндээ хамгаалах, насанд хүрэгчид хөдөлгөөнийг эрхэмлэх зэрэг шинжлэх ухааны үндэслэлтэй мэдлэг олгох асуудлуудыг оруулсны дээр монгол уламжлалт хоол, дэлхийн хүмүүсийн зөв зохистой хооллодог дэвшилтэт аргууд, орчин үеийн монгол хүн зөв зохистой хооллохын тулд ямар эрүүл хүнсийг сонгон хэрэглэх, хор болох ямар хүнсний хэрэглээг багасгах, ямар хүнсийг хэрэглээнээс хасах гэх мэт зохистой хооллох мэдлэг боловсрол олгох асуудлуудыг багтаасан болно.

Үзүүлэлт

ISBN-139789997363022
Худалдаанд гарсан огноо2014-01-01
ФорматХатуу хавтастай
Нүүрний тоо397 нүүр
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин1030 гр
Хэмжээс253 x 178 x 20 мм

Зохиолчийн талаар


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй