Цуврал дахь бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Өндгийг маш олон янзаар болгож идэх боломжтой. Жишээлбэл: Өндгийг чанаж, шарж, зөөлөн чанаж, хутгаж эсвэл шарах шүүгээнд жигнэж хүртэл болгоно. Ингээд бодохоор өндөг үнэхээр хувирах чадвартай байгаа биз. Хурдан хугацаанд болдог учир өндөг түргэн хоол болон тансаг зэрэглэлийн олон төрлийн зоогт голлох үүргийг гүйцэтгэнэ. Майнонез гэх мэт чухал амтлагчийг өндөггүйгээр төсөөлшгүй. Мөн өндгийг зефир, төрөл бүрийн крем, забаглион, мөхөөлдөс, мусс, нарийн боовнуудад ч хэрэглэнэ.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789997854605
- Худалдаанд гарсан огноо : 2019-01-01
- Формат : Хатуу хавтастай
- Нүүрний тоо : 126 нүүр
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 420 гр
- Хэмжээс : 225 x 180 x 17 мм
ISBN-13 | 9789997854605 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2019-01-01 |
Формат | Хатуу хавтастай |
Нүүрний тоо | 126 нүүр |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 420 гр |
Хэмжээс | 225 x 180 x 17 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй