Амьдрах шинжлэх ухаан: Өдөр тутмын хэвшлээ эргэн харах 219 шалтгаан

Main cover


АНГИЛАЛ
Зөвлөгөө, гарын авлага
ХУДАЛДААНД
2024
Арван хоёрдугаар сар 18
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
256
Нүүр
ISBN-13
978-9919-28-143-4
ХЭМЖЭЭС
222 x 175 x 25 мм

Зохиолчийн бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Өдөр тутмын дадал хэвшлийн цаадах шинжлэх ухааны ойлголтыг танин мэдэж эрүүл, аз жаргалтай, бүтээлч аж төрөөрэй.

Бидний төдийлөн ойшоодоггүй, тогтсон үйлдлүүд үнэндээ амьдралын сэтгэл ханамжийг бууруулдаг гэдгийг та мэдэх үү? Цоо шинэ судалгаа, нотолгоогоор дүүрэн энэ номд Др.Стюарт амьдралын нэг өдрийг шинжлэх ухаанчийн нүдээр нягтлан, итгэж үнэмшиж явсан хэвшмэл ойлголтуудыг баримттайгаар дэлгэн илчилжээ. Тухайлбал, өдөрт 8 аяга ус уух үнэндээ хэтэрхий их; өглөөний цай өдрийн хамгийн чухал хоол биш зэргийг та олж мэдэх болно. Түүнчлэн “өглөө босоод шүдээ угаах уу, цайгаа уусны дараа юу?” “сэтгэл түгшээм бодлуудаа хэрхэн удирдах вэ?” зэрэг олон асуултын хариулт энэ номд бий.

Сэтгэл судлал, шим тэжээл, болон биологи, физикийн салбарын орчин үеийн судалгаанд үндэслэн Др.Стюарт Фарримонд олны хуйлран дагадаг хэв маягийг илчилж, өдөр тутамд зөв шийдвэр гаргахад тань туслах олон олон зөвлөгөөг багтаажээ.

Нэг өдөр- нэг бие- шинжлэх ухааны 200 гаруй жишээтэй.


Үзүүлэлт

ISBN-13
978-9919-28-143-4
Худалдаанд гарсан огноо2024-12-18
ФорматХатуу хавтастай
Нүүрний тоо256 нүүр
Эрхлэн гаргасан
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин500 гр
Хэмжээс222 x 175 x 25 мм

Зохиолчийн талаар

Доктор Стюарт Фарримонд шинжлэх ухаан, эрүүл мэндийн сэдвээр бичдэг зохиолч, хөтлөгч, олон нийттэй харилцагч хүн төдийгүй анагаах ухааны эмч, багш билээ.

Түүний нийтлэлүүд New Scientist, The Independent, The Washington Post гэх мэт үндэсний болон олон улсын хэвлэлд нийтлэгдэж байсан. Телевиз, радио, олон нийтийн үйл ажиллагаанд тогтмол оролцдог тэрээр радиогийн долоо хоног тутмын шинжлэх ухааны нэвтрүүлгийг хөтлөхөөс гадна янз бүрийн чиглэлээр судалгаа хийдэг. Стюарт DK-ийн The Science of Cooking, The Science of Spice номын зохиогч юм.


Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой.

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй