Цуврал дахь бусад номууд
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Хэрэв та төрөл бүрийн 1,2-р хоол хийх арга жоруудтай танилцаж, тухайлбал тахиа, гахай, үхэр, загасны махаар янз бүрийн сайхан амттай хоол хийх, шарсан хавирга, шорлог, хорхог, боодог, шууз, төрөл бүрийн салат, сүмс хийх шилдэг аргуудыг сурч, бялуу, торт, кекс, жигнэмэг, пирог, боов, талх, жимсний компот, чанамал, десерт, шүүс, коктейл, кофег хэрхэн бэлтгэх, бүх төрлийн хүнсний ногоог тарьж, давсалж дарах аргуудын тухай мэдэхийг хүсвэл энэ номыг уншаарай.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9781604104141
- Худалдаанд гарсан огноо : 2013-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 128 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Ариранг Хангүг Ертөнц төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 155 гр
- Хэмжээс : 204 x 146 x 6 мм
ISBN-13 | 9781604104141 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2013-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 128 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Ариранг Хангүг Ертөнц төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 155 гр |
Хэмжээс | 204 x 146 x 6 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй