Цуврал дахь бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Та бүх төрлийн хоолыг (I,II хоол, зууш, хачир, нарийн боов, бялуу, ундаа, коктейл, жүүс бэлтгэх) амтат жорын дагуу хамгийн богино хугацаанд хийж сурах болон хүнсний ногоо даршлах, хадгалах, тариалах, хоол ундыг тохируулж хэрэглэснээр бүх төрлийн өвчнөөс ангижрах, эмчилгээний хоол хийх, эрүүл мэнд ба хоол ундны салшгүй уялдаа холбоо, хоол ундаар эмчлэх аргуудтай танилцахыг хүсвэл энэ номыг уншаарай.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9784611713108
- Худалдаанд гарсан огноо : 2012-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 128 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Ариранг Хангүг Ертөнц төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 150 гр
- Хэмжээс : 204 x 144 x 6 мм
ISBN-13 | 9784611713108 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2012-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 128 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Ариранг Хангүг Ертөнц төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 150 гр |
Хэмжээс | 204 x 144 x 6 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй