Цуврал дахь бусад номууд
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Та хамгийн амттай хоолнуудыг хийх арга, жорууд, монгол болон хятадын халуун тогооны хоолны нууцууд, загас, өндөг, мөөг, төмс, ангийн махаар хоол бэлтгэх, талх, бялуу, боов, кекс, печень хийх арга, зоог барих ёс, эмчилгээний хоол бэлтгэх болон гүүний саамыг зөв хэрэглэх, хийцтэй цай, бүх төрлийн цагаан идээг хэрхэн бэлтгэх талаар мэдэхийг хүсвэл энэхүү номыг уншаарай.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9787501472185
- Худалдаанд гарсан огноо : 2013-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 128 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Ариранг Хангүг Ертөнц төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 155 гр
- Хэмжээс : 203 x 145 x 7 мм
ISBN-13 | 9787501472185 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2013-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 128 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Ариранг Хангүг Ертөнц төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 155 гр |
Хэмжээс | 203 x 145 x 7 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй