Internom

Монгол хоолны шилдэг жорууд 1 (1)

Main cover

Уучлаарай, уг бараа дууссан байна
Түр хугацаагаар нөөцгүй болсон

АНГИЛАЛ
Хоол хүнс
ХУДАЛДААНД
2014
Нэгдүгээр сар 1
БҮТЭЭЛИЙН ХЭЛ
MON
Монгол
НҮҮРНИЙ ТОО
128
Нүүр
ISBN-13
978-99973-3-430-5
ХЭМЖЭЭС
205 x 145 x 7 мм

Цуврал дахь бусад номууд


Ихэвчлэн хамт авдаг

Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.

Санал болгох


Танилцуулга

Та бүх төрлийн монгол хоолнуудыг хийх жор тухайлбал хуушуур, бууз, банш, шорлог, хорхог боодог, шарсан мах, янз бүрийн хуурга, шөлтэй хоолнуудыг шилмэл аргаар хийх, элэг, дотор мах, ангийн махаар хоол, зууш хийх, ядаргаа тайлж ясны хөлс гаргах цайнууд, бүх төрлийн цагаан идээг бэлтгэх аргууд, төрөл бүрийн жимсний компот, чанамал бэлтгэх, ногоо, жимс нөөшлөх, дарах, цуужуулах, хүнсний ногоо тариалах, жимс мөөг түүх аргуудын тухай мэдэхийг хүсвэл энэхүү номыг уншаарай.

Үзүүлэлт

ISBN-13
978-99973-3-430-5
Худалдаанд гарсан огноо2014-01-01
ФорматЗөөлөн хавтастай
Нүүрний тоо128 нүүр
Эрхлэн гаргасан
Бүтээлийн хэлМонгол
Жин155 гр
Хэмжээс205 x 145 x 7 мм

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл

0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл

Сэтгэгдэл үлдээх

Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой.

Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй