Монгол хоолны шилдэг жорууд 1 (1)
Та бүх төрлийн монгол хоолнуудыг хийх жор тухайлбал хуушуур, бууз, банш, шорлог, хорхог боодог, шарсан мах, янз бүрийн хуурга, шөлтэй хоолнуудыг шилмэл аргаар хийх, элэг, дотор мах, ангийн махаар хоол, зууш хийх, ядаргаа тайлж ясны хөлс гаргах цайнууд, бүх төрлийн цагаан идээг бэлтгэх аргууд, төрөл бүрийн жимсний компот, чанамал бэлтгэх, ногоо, жимс нөөшлөх, дарах, цуужуулах, хүнсний ногоо тариалах, жимс мөөг түүх аргуудын тухай мэдэхийг хүсвэл энэхүү номыг уншаарай.