Цуврал дахь бусад номууд
Зохиолчийн бусад номууд
Ихэвчлэн хамт авдаг
Дээрх бүтээлийг авсан хэрэглэгчид ихэвчлэн эдгээрийг хамтад нь авдаг.
Санал болгох
Танилцуулга
Та бүх төрлийн монгол хоолнуудыг хийх жор тухайлбал хуушуур, бууз, банш, шорлог, хорхог боодог, шарсан мах, янз бүрийн хуурга, шөлтэй хоолнуудыг шилмэл аргаар хийх, элэг, дотор мах, ангийн махаар хоол, зууш хийх, ядаргаа тайлж ясны хөлс гаргах цайнууд, бүх төрлийн цагаан идээг бэлтгэх аргууд, төрөл бүрийн жимсний компот, чанамал бэлтгэх, ногоо, жимс нөөшлөх, дарах, цуужуулах, хүнсний ногоо тариалах, жимс мөөг түүх аргуудын тухай мэдэхийг хүсвэл энэхүү номыг уншаарай.
Үзүүлэлт
- ISBN-13 : 9789997334305
- Худалдаанд гарсан огноо : 2014-01-01
- Формат : Зөөлөн хавтастай
- Нүүрний тоо : 128 нүүр
- Эрхлэн гаргасан : Ариранг Хангүг Ертөнц төв
- Бүтээлийн хэл : Монгол
- Жин : 155 гр
- Хэмжээс : 205 x 145 x 7 мм
ISBN-13 | 9789997334305 |
---|---|
Худалдаанд гарсан огноо | 2014-01-01 |
Формат | Зөөлөн хавтастай |
Нүүрний тоо | 128 нүүр |
Эрхлэн гаргасан | Ариранг Хангүг Ертөнц төв |
Бүтээлийн хэл | Монгол |
Жин | 155 гр |
Хэмжээс | 205 x 145 x 7 мм |
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл
0.0 үнэлгээтэй
Нийт 0 сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл үлдээх
Бусад үйлчлүүлэгчидтэй санал бодлоо хуваалцаарай
Та сэтгэгдэл бичихийн тулд нэвтэрсэн байх ёстой. Нэвтрэх
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл байхгүй